Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 13:38 - Оставката на Бойко Борисов
Автор: izmamnipolitici Категория: Политика   
Прочетен: 1236 Коментари: 1 Гласове:
2



 Ето, че се случи! В предният си пост дори имах план, как да се случи всичко това, и този план беше изпълнен безпогрешно. Проблемът е сега, какво ще стане от тук на татък?



Истината е, че някои виждат "края на света", а други виждат ниша за реализация, пък трети съжаляват, че така е станало. Проблемът е, че всички са прави. Това е единственият случай, когато различни и разнородни мнения се оказват обединени в едно - няма изход!

  Понеже в предният си пост бях описал, как ще съборим правителството и то преди да се случи, в същият пост описах и последствията от това с няколко думи. Сега е време да се покаже новата фигура, която ще замести Бойко Борисов, както и новата значително "различна" и многофункционална партия, която ще ни извади от блатото. Естествено такава няма да има, дори се съмнявам някой с желание да вземе властта, освен старите ни измамници, които вече са вкусвали от нея. Всеки себе уважаващ се политик (ако съществува такъв) няма да пристъпи уверено в парламента, като мнозинство, защото изход за страната ни няма, без да се намеси я САЩ, я Европа или Русия. Мое мнение е, че и Китай да се намесят в нашата политика, изход няма, а дори има вероятност и Китай да пропаднат, като нас, повлечени от самите нас, стига да се опитат да си го мерят с нашия... х*й.

  Не мога да не вметна за подвижният ла*номет Яне Янев, който с огромен интерес следи събитията и се облизва лакомо. Няма такава машина, като този! Толкова дързък, арогантен и ненормален политик не е имало от времето на Луканов и призивите "кой не скача е червен". Яне Янев, наистина не е на център, той го зне, близките му знаят, но никой не взима мерки. А пък най-забавното е, че го познаваме, като изхвърляч и на "всяка манджа меродия", а днес до 13.40 ч. никакъв го няма за да вземе "нещата в свои ръце". Защо не се появи да заеме позиция и да ни обясни всичко, което трябва да знаем според него? Защото е страхливец и без отговорен измамник, като своите събратя политици! Голяма работа е, и колкото по-скоро го заключат в учреждение за нормално луди, толкова по-скоро ще може да се работи по създаване на правителство, та дори и служебно. Толкоз! Ще чакаме, да видим, какво ще се случи в нашата Родина, но както прогнозирах, не ни чака нищо хубаво, освен ако не се появи истинският рицар на бял кон! Ама наистина истинският!



Гласувай:
2



1. minevv - Хаос или терор
20.02.2013 13:58
Хаос или терор
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: izmamnipolitici
Категория: Политика
Прочетен: 22712
Постинги: 11
Коментари: 8
Гласове: 2
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930