Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 12:57 - Иван Костов не ще Велико Народно Събрание - страх ли го е от нещо?
Автор: izmamnipolitici Категория: Политика   
Прочетен: 1023 Коментари: 1 Гласове:
0



 Днес на обяд Иван Костов след, като изслуша няколко колеги от Народното Събрание, които обясниха пред останалите им колеги, че бунтовете на народа освен, че сметките на ток са завишени, искат и Велико Народно Събрание, стана с ясно съзнание, не личеше да е употребил алкохол или други упойващи вещества и ЗАЯВИ най-отговорно, че Народа не ще Велико Народно Събрание, а иска някой да го изведе от кризата, и че всичко по конституцията е съвсем нормално и пр. и т. н.


  Като чух това изявление на този безобразен лъжец и грабител Иван Костов помислих, че има някаква грешка и не съм го чул. Потърсих по различните канали на ТВ и отново му намерих лъжливото и гнусно изявление - той знаел, че народа искал само някой доказан политик, който да възроди България, и че народът не иска Велико Народно Събрание, колегите му депутати не били разбрали правилно! Измамник номер 1 за момента, Иван Костов, продължи с още глуповати изявления, но вече не можах да го издържа и изкл. телевизора.


  Нямам идея дали Иван Костов на последък не е мръднал и дали нещо не е повредило главата или слуха му, но мисля, че и глухите баби разбраха, за какво стачкуваме всички - ИСКАМЕ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и промяна на конституцията, като рязко и за винаги затръшнем всички онези спорни вратички в закона, както и забраним със смърт поправки от сорта на "Поправката Ванко 1" !!!!!
Иванеееее, Костооооооооов, стъпни на земята бе човек, слушай, какво се говори по улицата! Когато хората правят промените ти къде дремеш бе дръвник? Окалпави цялата ни държава, увеличи изкуствено инфлацията, ограби народа, а сега искаш пак да докопаш кокала! По-голям продажник от теб не съм чувал и виждал до сега! Ти между впрочем защо не си в затвора? Заради конституционните си права ли? Заради имунитетчето ли? Заради прокараните поправчици на закона и разните там вратички? ЗА ТОВА ЛИ СМЯТАШ, ЧЕ НЕ Е НУЖНО СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ?

  Иванеееее, Измамникооооо, Крадецооооо, имам новина за теб! Ще си извоюваме поправка на конституцията, та ако трябва да я препишем от германия! Ще направим всичко възможно, измамници и крадци, като теб да влязат в затвора! А ти Костов, не се противи, не се опъвай за да не те опъне народа!!! 



Гласувай:
0



Предишен постинг

1. parliament - няма да ще я
05.03.2013 13:46
Нали ни трябва Велико народно събрание за да му потърсим сметка как приватизира 2/3 от държавните активи за под 1 милиард
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: izmamnipolitici
Категория: Политика
Прочетен: 22207
Постинги: 11
Коментари: 8
Гласове: 2
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031