Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2013 08:58 - Опит за "убийство" на политик измамник
Автор: izmamnipolitici Категория: Политика   
Прочетен: 864 Коментари: 1 Гласове:
1



  Тук ще започна с тезата, че всичко в нашата държава е имама и манипулация. Не че по другите държави няма измама и опити за манипулация, но в нашата Родина на всеки целта е да не казва и да избягва истината!
 Убеден съм, че помните скорошната случка с вече бившият лидер на ДПС (дори не искам да му споменавам името) и човека, който изрази мнението и неприязъна си към него - Октай Енимехмедов. А помните ли колко глупости и тези се изговориха и казаха? Помните ли тезата за помпозното оттегляне на "Лидера", и че това било в сценария? Помните ли, че едва ли не се опитаха да заклеймът случката, като опит за убийство? Та нима в САЩ не хвърлиха "тежки" обувки по президента на империята наречена Съединени Щати? Всеки намира начин за изказване на недоволство към управляващите. Не искам да стигам до крайности, но от няколко години смятам, че точно това е начина да изразиш своето недоволство към даден измамен политик или манипулатор. Та има ли по-голям манипулатор от "Лидера" на ДПС? Може и да се намери, но трябва усърдно търсене.
 Смятате ли, че Октай Енимехмедов е искал да посегне на живота на "Лидера" именно с това си действие? Аз мисля, че не, нещо повече, дори се надявам да намери последователи и съмишленици, които да изразяват по този или подобен начин своето недоволство. Някой смята ли, че има по-ефективен начин да накажем измамното поведение на политиците в Републиката ни? 
 Баща ми заболя от рак и почине скоропостижно преди няколко години. Той бе стигнал до извода, че именно по този начин може да се постигне равновесие между измамните политици и народа в държавата ни, и че това е начина да разберът нетърпимото недоволство от лъжливите управленченски похвати на родните ни политици. Нещо повече, искаше да направи подобна демонстрация на недоволство, към управляващите ни държавници.
 Помните ли още Росен Марков, който се самозапали пред БНТ? Какви бяха подбудите му? Защо ще си посяга на живота, след, като някой от измамниците го е докарал до тоя хал? Ами доматената истерия пред парламента? Защо с домати, а не с гранати? Кой и до кога ще търпи безобразията на манипулативните политици? От къде на къде и най-вече защо ще се трепем по между си за сметка на лъжливите обещания на този и онзи политик?  



Гласувай:
1



1. izmamnipolitici - Питам аз и искам отговор!
07.02.2013 08:59
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: izmamnipolitici
Категория: Политика
Прочетен: 22209
Постинги: 11
Коментари: 8
Гласове: 2
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031